Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

مجید باقری در برنامه گفت و گوی ویژه خبری که محور آن چگونگی ساماندهی بازار خودرو بود با اشاره به توقف تولید مدل‌های ۱۳۲ و ۱۱۱ پراید و تولید پراید ۱۳۱ تا اواخر تیر ماه سال جاری، تصریح کرد: محصولات جدید گروه خودروسازی سایپا در خطوط تولید قرار می‌گیرند، همچنین با ایجاد خطوط رباتیک جدید، ظرفیت تولید خودروهای کوییک، تیبا و ساینا افزایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بنا داریم پیش فروش خودروی شاهین را نیز پس از عید فطر آغاز کنیم.

باقری اعلام کرد: براساس پژوهش‌های به عمل آمده، در سال گذشته نیاز واقعی بازار خودروی کشور ۹۰۰ هزار دستگاه بوده که دو خودروساز در حالی که با شرایط سختی همچون تحریم‌ها دست و پنجه نرم می‌کردند، توانستند حدود ۸۳۳ هزار خودرو تولید کنند.

قائم مقام مدیرعامل سایپا با بیان اینکه اگر شیوع کرونا نبود عدد تولید خودرو به ۹۰۰ هزار خودرو هم می‌رسید، افزود: بر اساس همان بررسی ها امسال بازار خودرو نیاز به یک میلیون دستگاه خودرو دارد که البته با شیوع ویروس کرونا و شرایطی که پیش آمده است، احتمال تغییراتی در این عدد وجود خواهد داشت.

وی با بیان اینکه در کنار نیاز واقعی مردم به خودرو، نیاز کاذب به خودرو در کشور وجود دارد که ۲۵ تا ۳۰ درصد نیاز واقعی بازار است، گفت: متاسفانه شاهد این هستیم که خودرو از کالایی مصرفی به کالایی سرمایه‌ای تبدیل شده که در این زمینه، نقش واسطه‌ها پررنگ است؛ لذا از شورای رقابت تقاضا داریم، قیمت خودروها را به گونه‌ای تعیین کند که دلال بازی در این حوزه پایان پیدا کند.

باقری با بیان اینکه هدف ما افزایش تولید، ارتقاء کیفیت و استفاده از نظام عادلانه برای رسیدن خودرو به متقاضی واقعی است، اظهار کرد: از بهمن ماه سال گذشته تا به امروز ۱۰۰ هزار دستگاه خودرو به مشتریان تحویل شده و ۱۵۰ هزار دستگاه خودرو نیز پیش فروش شده است، در دو ماهه ابتدایی امسال نیز فروش و تحویل خودروهای سایپا ۶۰ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال پیش افزایش داشته است.

قائم مقام مدیرعامل سایپا با بیان اینکه خودروساز در گرانی خودرو در بازار آزاد هیچ نقشی ندارد، افزود: صورت‌های مالی حسابرسی شده سایپا را در اختیار مسئولان قیمت‌گذاری گذاشته ایم تا روند قیمت گذاری خودروها مسیر درستی را طی کند، چرا که اصلی‌ترین متضرر این نوع قیمت‌گذاری، مردم هستند.

وی عدم عرضه یا عرضه قطره چکانی خودرو توسط خودروسازان را قویاً تکذیب کرد و گفت: به طور مثال ما روز گذشته فقط ۶۰۰ خودرو پراید را با قیمت ۳۸ میلیون و ۵۰۰ فاکتور کرده ایم.

باقری ادامه داد: با تدابیر و سازوکار جدید وزارت صمت، متقاضیان واقعی خودرو احصاء می شوند و دیگر شاهد فعالیت های سودجویانه و دلال‌گونه نخواهیم بود.

قائم مقام مدیرعامل سایپا درباره خودروهایی که توسط واسطه‌ها در پارکینگ‌های خصوصی احتکار شده است، گفت: هیچ خودرویی بدون پلاک از درب کارخانه و نمایندگی ها خارج نمی‌شود و خودروهایی که در پارکینگ‌های خصوصی کشف شده، مالک مشخص و پلاک دارند که اکثر پلاک‌های آنها توسط مالکان برداشته شده و ما طبق استعلام سازمان تعزیرات اسامی مالکان این خودروها را به آنها اعلام کرده‌ایم.

وی در پایان گفت: خودروساز هر آنچه در توان و بضاعت دارد تولید می‌کند اما سایر مجموعه های ذی ربط با صنعت خودرو هم باید کمک کنند تا بازار خودرو ساماندهی شده و از دست واسطه ها خارج شود.

منبع: سایپانیوز

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سایپا بازار خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۵۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت محصولات ایران‌خودرو +جدول

۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما ۶۷۰ میلیون فروخته می‌شود و قیمت تارا دنده‌ای در بازار آزاد به ۸۲۵ میلیون می‌رسد.

به گزارش مشرق، قیمت محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد امروز شنبه هشتم اردیبهشت تفاوت چشمگیری با خریدوفروش‌های پنجشنبه هفته قبل ندارد.

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ به‌عنوان مثال پنج میلیون بیشتر از هفته قبل قیمت دارد و مدل‌های دیگری مثل ۲۰۷ دنده‌ای ارتقایافته و تارا دنده‌ای با همین میزان افزایش قیمت روانه بازار شده‌اند.

رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ارتقایافته درطرف مقابل افت قیمت ۱۵ میلیونی را تجربه می‌کند و امروز به‌طور متوسط ۶۹۵ میلیون تومان به‌فروش می‌رسد. قیمت روز محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد

خودرو

ششم اردیبهشت ۱۴۰۳

هشتم اردیبهشت ۱۴۰۳

سورن پلاس دوگانه‌سوز EF۷ مدل ۱۴۰۳

۸۳۵ میلیون تومان

۸۳۵ میلیون تومان

سورن پلاس بنزینی EF۷ مدل ۱۴۰۲

۶۳۵ میلیون تومان

۶۳۵ میلیون تومان

دنا پلاس شش‌دنده‌ ارتقایافته مدل ۱۴۰۳

۹۸۰ میلیون تومان

۹۸۰ میلیون تومان

دنا پلاس اتوماتیک آپشنال مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان

یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان

پارس سال XU۷p مدل ۱۴۰۲

۶۷۵ میلیون تومان

۶۷۵ میلیون تومان

۲۰۷ با موتور TU۳ مدل ۱۴۰۳

۶۸۵ میلیون تومان

۶۸۵ میلیون تومان

۲۰۷ دنده‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳

۸۱۰ میلیون تومان

۸۱۵ میلیون تومان

۲۰۷ اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۴۰ میلیون

یک میلیارد و ۴۰ میلیون

رانا پلاس ارتقایافته مدل ۱۴۰۳

۶۵۰ میلیون تومان

۶۵۰ میلیون تومان

رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳

۷۱۰ میلیون تومان

۶۹۵ میلیون تومان

تارا دنده‌ای V۱ مدل ۱۴۰۲

۸۲۰ میلیون تومان

۸۲۵ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳

۹۹۰ میلیون تومان

۹۹۰ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۴ مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان

یک میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲

۶۶۵ میلیون تومان

۶۷۰ میلیون تومان

منبع:فرارو

دیگر خبرها

  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • قیمت محصولات سایپا +جدول
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو +جدول
  • قیمت خودرو امروز ۸ اردیبهشت +جدول
  • قیمت خودرو امروز ۸ اردیبهشت + جدول
  • قیمت محصولات سایپا شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ افزایش قیمت شاهین و کوییک در بازار
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • قیمت جدید ۲۲ محصول ایران خودرو و سایپا در بازار + جدول
  • قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۶ اردیببهشت ۱۴۰۳؛ تفاوت ۳۰ میلیونی قیمت پراید در کارخانه و بازار